Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kryptan

 

Synonymer till kryptan

Mer information om kryptan

Vi har totalt en synonym till kryptan, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för kryptan inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad kryptan betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till kryptan. Exempelvis kan man söka efter andra ord för kryptan samt även hur man stavar till kryptan. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av kryptan eller en mer djupgående förklaring av kryptan egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till kryptan är att leta efter antonymer till kryptan, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om kryptan

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för kryptan i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till kryptan

Ord som innehåller eller liknar kryptan: dekryptera, krypta, kryptera, krypto, kryptogam, krypton, kryptovaluta


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är viloplatsen synonymt med kryptan, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)