Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kostnad

 

Synonymer till kostnad

Antonymer (motsatsord) till kostnad

Engelsk översättning av kostnad

  • cost, expense

Sökvolym på internet för kostnad

Sökvolymen för kostnad är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kostnad

Vi har totalt fem synonymer till kostnad, samt fyra antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för kostnad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kostnad

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet kostnad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till kostnad

Ord som innehåller eller liknar kostnad: allmänna omkostnader, bekostnad, dela kostnaderna lika, fasta kostnader, fraktkostnad, kostnadseffektiv, kostnadsförslag, kostnadsfri, kostnadskrävande, kostnadsplanering, nyttokostnadsanalys, omkostnad, overheadkostnader

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kostnad

kostnad synonym
andra ord för kostnad
kostnad betyder
exempel kostnad
kostnad förklaring
definition kostnad
kostnad i en mening
stavning kostnad
kostnad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kostnad synonymt med både avgift och pris, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är intäkt en antonym till kostnad.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)