Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till koordination

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till koordination.


Vad betyder koordination

Sett till sin synonym betyder koordination ungefär samordning, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till koordination. Vår databas innehåller även sju böjningar av koordination samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av koordination

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet koordination.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "koordination" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet koordination förekommer det i genomsnitt ca. 1000 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till koordination

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar koordination.


Mer information om koordination

Andra sätt att lära sig mer kring vad koordination betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för koordination samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av koordination för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till koordination, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om koordination

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för koordination i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är samordning synonymt med koordination, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.