Synonymerna.se logotyp

Synonymer till konstant

 

Synonymer till konstant

Engelsk översättning av konstant

  • constant

Sökvolym på internet för konstant

Sökvolymen för konstant är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om konstant

Vi har totalt sex synonymer till konstant, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för konstant, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet konstant

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet konstant i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till konstant

Ord som innehåller eller liknar konstant: Arkimedes konstant, inställbar konstant, konstant förändring, konstapel, konstatera, konstatera att faran har upphört, konstatera att något gått fel, konstaterad, konstaterande, poliskonstapel

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av konstant

konstant synonym
andra ord för konstant
konstant betyder
exempel konstant
konstant förklaring
definition konstant
konstant i en mening
stavning konstant
konstant annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är konstant synonymt med både ständig och evig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)