Synonymerna.se logotyp

Synonymer till jovialiskt

 

Synonymer till jovialiskt

Mer information om jovialiskt

Vi har totalt åtta synonymer till jovialiskt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för jovialiskt inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad jovialiskt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till jovialiskt. Exempelvis kan man söka efter andra ord för jovialiskt samt även hur man stavar till jovialiskt. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av jovialiskt eller en mer djupgående förklaring av jovialiskt egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till jovialiskt är att leta efter antonymer till jovialiskt, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om jovialiskt

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för jovialiskt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 24
  • Ordets poäng i WordFeud: 22

Närmeord till jovialiskt

Ord som innehåller eller liknar jovialiskt: jovialisk


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är jovialiskt synonymt med både glatt och gemytligt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)