Synonymerna.se logotyp

Synonymer till japansk tecknad film

 

Synonymer till japansk tecknad film

Vad betyder japansk tecknad film?

När man talar om japansk tecknad film åsyftas oftast anime.

Texten uppdaterades senast 2018-03-30

Engelsk översättning av japansk tecknad film

  • Japanese animated movie

Exempelmeningar för japansk tecknad film

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet japansk tecknad film kan användas.

  1. Ghiblis mest kända film, och en av de mest framgångsrika någonsin inom japansk tecknad film.
  2. Men när det kommer till japansk tecknad film kan det ibland bli för våldsamt för mindre barn.
  3. En av mina hobbies är att titta på japansk tecknad film, eller anime som är det lite mer välkända namnet.
  4. Bosse hade köpt en japansk tecknad film som heter Princess Mononoke, den var riktigt bra!
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för japansk tecknad film

Sökvolymen för japansk tecknad film är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om japansk tecknad film

Vi har totalt en synonym till japansk tecknad film, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för japansk tecknad film, det finns även fyra exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda japansk tecknad film i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad japansk tecknad film betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till japansk tecknad film. Exempelvis kan man söka efter andra ord för japansk tecknad film samt även hur man stavar till japansk tecknad film. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av japansk tecknad film eller en mer djupgående förklaring av japansk tecknad film egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till japansk tecknad film är att leta efter antonymer till japansk tecknad film, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om japansk tecknad film

  • Antal bokstäver: 18
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är anime synonymt med japansk tecknad film, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)