Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till japansk tecknad film

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till japansk tecknad film.


Vad betyder japansk tecknad film

När man talar om japansk tecknad film åsyftas oftast anime.


Sett till sin synonym betyder japansk tecknad film ungefär anime, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till japansk tecknad film. Vår databas innehåller även fyra exempelmeningar på hur ordet japansk tecknad film kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.

Texten uppdaterades senast 2018-03-30


Exempelmeningar för japansk tecknad film

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet japansk tecknad film kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Ghiblis mest kända film, och en av de mest framgångsrika någonsin inom japansk tecknad film.
  2. Men när det kommer till japansk tecknad film kan det ibland bli för våldsamt för mindre barn.
  3. En av mina hobbies är att titta på japansk tecknad film, eller anime som är det lite mer välkända namnet.
  4. Bosse hade köpt en japansk tecknad film som heter Princess Mononoke, den var riktigt bra!

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av japansk tecknad film

Här nedan hittar du den engelska översättningen av frasen japansk tecknad film.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "japansk tecknad film" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen japansk tecknad film förekommer det i genomsnitt ca. 880 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om japansk tecknad film

Andra sätt att lära sig mer kring vad japansk tecknad film betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av japansk tecknad film är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om japansk tecknad film

  • Antal bokstäver: 18
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är anime synonymt med japansk tecknad film, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.