Synonymerna.se logotyp

Synonymer till smussla

 

Synonymer till smussla

Engelsk översättning av smussla

  • smuggle [in], do sth. on the sly, hide away

Mer information om smussla

Vi har totalt fem synonymer till smussla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för smussla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad smussla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till smussla. Exempelvis kan man söka efter andra ord för smussla samt även hur man stavar till smussla. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av smussla eller en mer djupgående förklaring av smussla egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till smussla är att leta efter antonymer till smussla, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om smussla

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för smussla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till smussla

Ord som innehåller eller liknar smussla: kärleksmussla, smussel, smusslar, smusslat


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är smussla synonymt med både fiffla och mygla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)