Synonymerna.se logotyp

Synonymer till itu

 

Synonymer till itu

Engelsk översättning av itu

  • in two

Mer information om itu

Vi har totalt två synonymer till itu, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för itu, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet itu

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet itu i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till itu

Ord som innehåller eller liknar itu: acquisitus, ad libitum, aditus, äktenskapsituation, altitud, amplitud, besvärlig situation, coitus, coitus interruptus, digitus malleus, emeritus, exitus letalis, försätta sig själv i en svår situation, försättas i svår situation, habitué, habituell, habitus

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av itu

itu synonym
andra ord för itu
itu betyder
exempel itu
itu förklaring
definition itu
itu i en mening
stavning itu
itu annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är itu synonymt med både isär och av, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)