Synonymerna.se logotyp

Synonymer till isär

 

Synonymer till isär

Engelsk översättning av isär

  • (även "utan förbindelse") apart

Sökvolym på internet för isär

Sökvolymen för isär är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är isar

Mer information om isär

Vi har totalt fyra synonymer till isär, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för isär, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet isär

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet isär i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till isär

Ord som innehåller eller liknar isär: anvisar, avvisar, bisarr, bisarra, bisarrt, fisar, förvisar, gå isär, hålla isär, hålla isär folkgrupper, hållas isär, håller isär, hänvisar till

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av isär

isär synonym
andra ord för isär
isär betyder
exempel isär
isär förklaring
definition isär
isär i en mening
stavning isär
isär annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är isär synonymt med både itu och delad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)