Synonymerna.se logotyp

Synonymer till inte bra

 

Synonymer till inte bra

Sökvolym på internet för inte bra

Sökvolymen för inte bra är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om inte bra

Vi har totalt två synonymer till inte bra, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för inte bra inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad inte bra betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till inte bra. Exempelvis kan man söka efter andra ord för inte bra samt även hur man stavar till inte bra. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av inte bra eller en mer djupgående förklaring av inte bra egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till inte bra är att leta efter antonymer till inte bra, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om inte bra

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Närmeord till inte bra

Ord som innehåller eller liknar inte bra: gett sig in på något som man inte behärskar, göra två saker som inte båda låter sig göras, inte bara, inte beakta, inte befatta sig med, inte bli gift, inte blunda för verkligheten, något som inte blir av


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är inte bra synonymt med både dåligt och dålig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)