Synonymerna.se logotyp

Synonymer till immigration

 

Synonymer till immigration

Engelsk översättning av immigration

  • immigration

Exempelmeningar för immigration

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet immigration kan användas.

  1. Trump meddelade också att han tänker stoppa immigrationen från områden där det finns en ”historia av terrorism”.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för immigration

Sökvolymen för immigration är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om immigration

Vi har totalt en synonym till immigration, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för immigration, det finns även en exempelmening som kan hjälpa dig med hur du kan använda immigration i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad immigration betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till immigration. Exempelvis kan man söka efter andra ord för immigration samt även hur man stavar till immigration. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av immigration eller en mer djupgående förklaring av immigration egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till immigration är att leta efter antonymer till immigration, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om immigration

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för immigration i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är invandring synonymt med immigration, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)