Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hype man

 

Synonymer till hype man

Vad betyder hype man?

En hype man, eller hypeman, är inom hip hopen en bakgrundsrappare eller -sångare vars syfte är att understödja den huvudsakliga artisten. Ordet "hype" syftar till det att hypemannens mål är att "hypea" publiken.

Texten uppdaterades senast 2018-02-28

Engelsk översättning av hype man

  • hype man

Mer information om hype man

Vi har totalt en synonym till hype man, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för hype man, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet hype man

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av hype man

hype man synonym
andra ord för hype man
hype man betyder
exempel hype man
hype man förklaring
definition hype man
hype man i en mening
stavning hype man
hype man annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hypeman synonymt med hype man, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)