Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hopp

 

Synonymer till hopp

Engelsk översättning av hopp

  • (även om person som man hoppas på) hope

Sökvolym på internet för hopp

Sökvolymen för hopp är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hopp

Vi har totalt sju synonymer till hopp, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för hopp, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet hopp

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet hopp i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till hopp

Ord som innehåller eller liknar hopp: avhoppare, det kan du hoppa upp och sätta dig på, förhoppning, förhoppningar, förhoppningsfull, förhoppningsfulla, glädjehopp, hoppa

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av hopp

hopp synonym
andra ord för hopp
hopp betyder
exempel hopp
hopp förklaring
definition hopp
hopp i en mening
stavning hopp
hopp annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hopp synonymt med både skutt och förhoppning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)