Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skutt

 

Synonymer till skutt

Engelsk översättning av skutt

  • bound, leap, jump

Sökvolym på internet för skutt

Sökvolymen för skutt är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skutt

Vi har totalt tre synonymer till skutt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skutt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skutt

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet skutt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till skutt

Ord som innehåller eller liknar skutt: diskutabel, diskutera, diskutera om oväsentligheter, odiskutabel, odiskutabelt, omdiskuterad, skuta

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av skutt

skutt synonym
andra ord för skutt
skutt betyder
exempel skutt
skutt förklaring
definition skutt
skutt i en mening
stavning skutt
skutt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skutt synonymt med både hopp och hoppa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)