Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till helt annan

Här nedanför hittar du samtliga tio synonymer till helt annan.


Vad betyder helt annan

Sett till sina synonymer betyder helt annan ungefär annorlunda eller avvikande, men är även synonymt med exempelvis "ny" och "olik". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till helt annan. Vår databas innehåller även en motsatsord.


Motsatsord till helt annan

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till helt annan.

samma


Närmeord till helt annan

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar helt annan.


Mer information om helt annan

Andra sätt att lära sig mer kring vad helt annan betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för helt annan samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av helt annan för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till helt annan, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om helt annan

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är helt annan synonymt med både annorlunda och avvikande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är samma en antonym till helt annan.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.