Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till habitué

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till habitué.


Vad betyder habitué

Sett till sina synonymer betyder habitué ungefär stamgäst, men är även synonymt med exempelvis "ständig besökare". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till habitué. Vår databas innehåller även sju böjningar av habitué samt en engelsk översättning.


Böjningar av habitué

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet habitué.


Engelsk översättning av habitué

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet habitué.


Närmeord till habitué

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar habitué.


Mer information om habitué

Andra sätt att lära sig mer kring vad habitué betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för habitué samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av habitué för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till habitué, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om habitué

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för habitué i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är habitué synonymt med både stamgäst och ständig besökare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.