Synonymerna.se logotyp

Synonymer till roligt

 

Synonymer till roligt

Sökvolym på internet för roligt

Sökvolymen för roligt är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om roligt

Vi har totalt tio synonymer till roligt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för roligt inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad roligt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till roligt. Exempelvis kan man söka efter andra ord för roligt samt även hur man stavar till roligt. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av roligt eller en mer djupgående förklaring av roligt egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till roligt är att leta efter antonymer till roligt, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om roligt

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för roligt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till roligt

Ord som innehåller eller liknar roligt: förtrolig, förtrolig och bekant, förtrolig och hemlig, förtroligt möte, ha roligt, mycket rolig, mycket roliga, mycket roligt, nästan otrolig, orolig, orolighet, otrolig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är roligt synonymt med både kul och skoj, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)