Synonymerna.se logotyp

Synonymer till föreslå

 

Synonymer till föreslå

Engelsk översättning av föreslå

  • suggest, propose

Sökvolym på internet för föreslå

Sökvolymen för föreslå är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om föreslå

Vi har totalt fem synonymer till föreslå, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för föreslå, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet föreslå

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet föreslå i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till föreslå

Ord som innehåller eller liknar föreslå: falsk föreställning, förenklad föreställning, föresats, föreskrev, föreskrift, föreskriften, föreskriva, föreskrivande tro, föreskriver, föreskrivit

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av föreslå

föreslå synonym
andra ord för föreslå
föreslå betyder
exempel föreslå
föreslå förklaring
definition föreslå
föreslå i en mening
stavning föreslå
föreslå annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är föreslå synonymt med både framkasta och proponera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)