Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förbrylla

 

Synonymer till förbrylla

Engelsk översättning av förbrylla

  • perplex, bewilder

Mer information om förbrylla

Vi har totalt sex synonymer till förbrylla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förbrylla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förbrylla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förbrylla. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förbrylla samt även hur man stavar till förbrylla. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förbrylla eller en mer djupgående förklaring av förbrylla egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förbrylla är att leta efter antonymer till förbrylla, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förbrylla

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för förbrylla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Närmeord till förbrylla

Ord som innehåller eller liknar förbrylla: förbryllad, förbryllande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förbrylla synonymt med både konfundera och förvåna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)