Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fusionerade

 

Synonymer till fusionerade

Antonymer (motsatsord) till fusionerade

Sökvolym på internet för fusionerade

Sökvolymen för fusionerade är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fusionerade

Vi har totalt en synonym till fusionerade, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för fusionerade inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet fusionerade

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet fusionerade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till fusionerade

Ord som innehåller eller liknar fusionerade: fusionerad

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fusionerade

fusionerade synonym
andra ord för fusionerade
fusionerade betyder
exempel fusionerade
fusionerade förklaring
definition fusionerade
fusionerade i en mening
stavning fusionerade
fusionerade annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ihopslagna synonymt med fusionerade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är separerade en antonym till fusionerade.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)