Synonymerna.se logotyp

Synonymer till för mycket länge sedan

 

Synonymer till för mycket länge sedan

idiomatiskt uttryck
när adam var länsman

Mer information om för mycket länge sedan

Vi har totalt en synonym till för mycket länge sedan, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för för mycket länge sedan inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad för mycket länge sedan betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till för mycket länge sedan. Exempelvis kan man söka efter andra ord för för mycket länge sedan samt även hur man stavar till för mycket länge sedan. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av för mycket länge sedan eller en mer djupgående förklaring av för mycket länge sedan egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till för mycket länge sedan är att leta efter antonymer till för mycket länge sedan, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om för mycket länge sedan

  • Antal bokstäver: 19
  • Antal vokaler: 7
  • Antal konsonanter: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är när adam var länsman synonymt med för mycket länge sedan, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)