Synonymerna.se logotyp

Synonymer till felaktig

 

Synonymer till felaktig

Engelsk översättning av felaktig

  • mis-, incorrect, wrong, erroneous

Sökvolym på internet för felaktig

Sökvolymen för felaktig är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om felaktig

Vi har totalt åtta synonymer till felaktig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för felaktig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet felaktig

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet felaktig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till felaktig

Ord som innehåller eller liknar felaktig: bortse från felaktighet, felaktighet, felaktigheten, felaktigt, fullständigt felaktigt, klaga på felaktig vara

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av felaktig

felaktig synonym
andra ord för felaktig
felaktig betyder
exempel felaktig
felaktig förklaring
definition felaktig
felaktig i en mening
stavning felaktig
felaktig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är felaktig synonymt med både icke rätt och oriktig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)