Synonymerna.se logotyp

Synonymer till eror

 

Synonymer till eror

Engelsk översättning av eror

 • eras, epochs, ages

Exempelmeningar för eror

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet eror kan användas.

 1. Eonerna delas i sin tur in i allt kortare intervall: eror, perioder och epoker.
 2. Geologer brukar ofta säga att det finns fjorton olika eror, som vanligen omfattar hundratals miljoner år per era.
 3. Under sin 150-åriga historia kan man säga att marknadsföringen har genomgått olika eror.
 4. Mellan vilka eror menar du att skillnaden var störst? Vad tror du?
 5. Exakt vilka eror eller vilka karaktärer och platser spelet skulle handla om avslöjades dock inte.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för eror

Sökvolymen för eror är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om eror

Vi har totalt fyra synonymer till eror, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för eror, det finns även fem exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda eror i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad eror betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till eror. Exempelvis kan man söka efter andra ord för eror samt även hur man stavar till eror. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av eror eller en mer djupgående förklaring av eror egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till eror är att leta efter antonymer till eror, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om eror

 • Antal bokstäver: 4
 • Antal vokaler: 2
 • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för eror i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 5
 • Ordets poäng i Betapet: 5
 • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till eror

Ord som innehåller eller liknar eror: berör, beror på, beröra, beröra , berörd, berörd part


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är eror synonymt med både epoker och tidevarv, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)