Synonymerna.se logotyp

Synonymer till erkännande

 

Synonymer till erkännande

Engelsk översättning av erkännande

  • acknowledgement, recognition, admission, confession

Sökvolym på internet för erkännande

Sökvolymen för erkännande är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är erkännande

Mer information om erkännande

Vi har totalt åtta synonymer till erkännande, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för erkännande, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet erkännande

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Närmeord till erkännande

Ord som innehåller eller liknar erkännande: faderskapserkännande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av erkännande

erkännande synonym
andra ord för erkännande
erkännande betyder
exempel erkännande
erkännande förklaring
definition erkännande
erkännande i en mening
stavning erkännande
erkännande annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är erkännande synonymt med både bekännelse och bekräftelse, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)