Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till enskildhet

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till enskildhet.


Vad betyder enskildhet

Sett till sina synonymer betyder enskildhet ungefär detalj eller detaljer, men är även synonymt med exempelvis "oväsentlighet" och "småsak". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till enskildhet. Vår databas innehåller även sju böjningar av enskildhet samt en exempelmeningar på hur ordet enskildhet kan användas i en mening.


Böjningar av enskildhet

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet enskildhet.


Exempelmeningar för enskildhet

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet enskildhet kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Trädgårdarna hade ofta lusthus som gjorde det möjligt att sitta ute i trädgården i enskildhet eller sällskap.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till enskildhet

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar enskildhet.


Mer information om enskildhet

Andra sätt att lära sig mer kring vad enskildhet betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av enskildhet är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om enskildhet

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för enskildhet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är enskildhet synonymt med både detalj och detaljer, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.