Synonymerna.se logotyp

Synonymer till egna

 

Synonymer till egna

Engelsk översättning av egna

  • own

Närmeord till egna

Ord som innehåller eller liknar egna: det regnar väldigt mycket, gå i egna tankar, låtsas som om det regnar, noggrann översyn av egna tillgångar, pregnant, säregna, se till sina egna intressen i första hand, spöregna, stå på egna ben, störtregna, ta itu med sina egna problem, ta saken i egna händer, tala illa om sina egna

Sökvolym på internet för egna

Sökvolymen för egna är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om egna

Vi har totalt en synonym till egna, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för egna, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet egna

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet egna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är besynnerliga synonymt med egna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)