Synonymerna.se logotyp

Synonymer till efterträda

 

Synonymer till efterträda

Engelsk översättning av efterträda

  • succeed

Mer information om efterträda

Vi har totalt sex synonymer till efterträda, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för efterträda, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad efterträda betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till efterträda. Exempelvis kan man söka efter andra ord för efterträda samt även hur man stavar till efterträda. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av efterträda eller en mer djupgående förklaring av efterträda egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till efterträda är att leta efter antonymer till efterträda, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om efterträda

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för efterträda i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till efterträda

Ord som innehåller eller liknar efterträda: budskap till efterträdare, efterträdande, efterträdare, eftertrakta, eftertraktar, eftertraktat, efterträtt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är efterträda synonymt med både ta över efter och avlösa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)