Synonymerna.se logotyp

Synonymer till drällde

 

Synonymer till drällde

Mer information om drällde

Vi har totalt fem synonymer till drällde, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för drällde inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad drällde betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till drällde. Exempelvis kan man söka efter andra ord för drällde samt även hur man stavar till drällde. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av drällde eller en mer djupgående förklaring av drällde egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till drällde är att leta efter antonymer till drällde, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om drällde

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för drällde i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till drällde

Ord som innehåller eller liknar drällde: drälla, dräller


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är drällde synonymt med både drev och drev omkring, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)