Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till clou

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till clou.


Vad betyder clou

Sett till sina synonymer betyder clou ungefär höjdpunkt eller huvudattraktion, men är även synonymt med exempelvis "klimax" och "kulmen". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till clou. Vår databas innehåller även en motsatsord, tre böjningar av clou samt en engelsk översättning.


Böjningar av clou

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet clou.


Motsatsord till clou

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till clou.

antiklimax


Engelsk översättning av clou

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet clou.


Närmeord till clou

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar clou.


Mer information om clou

Andra sätt att lära sig mer kring vad clou betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för clou samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av clou för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till clou, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om clou

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för clou i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är clou synonymt med både höjdpunkt och huvudattraktion, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är antiklimax en antonym till clou.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.