Synonymerna.se logotyp

Synonymer till cirkulera

 

Synonymer till cirkulera

Engelsk översättning av cirkulera

  • circulate

Sökvolym på internet för cirkulera

Sökvolymen för cirkulera är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om cirkulera

Vi har totalt en synonym till cirkulera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för cirkulera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad cirkulera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till cirkulera. Exempelvis kan man söka efter andra ord för cirkulera samt även hur man stavar till cirkulera. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av cirkulera eller en mer djupgående förklaring av cirkulera egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till cirkulera är att leta efter antonymer till cirkulera, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om cirkulera

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för cirkulera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 22

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kretsa synonymt med cirkulera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)