Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bråttom

 

Synonymer till bråttom

Antonymer (motsatsord) till bråttom

Engelsk översättning av bråttom

  • in a hurry, pressed

Sökvolym på internet för bråttom

Sökvolymen för bråttom är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bråttom

Vi har totalt sju synonymer till bråttom, samt tre antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för bråttom, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bråttom betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bråttom. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bråttom samt även hur man stavar till bråttom. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bråttom eller en mer djupgående förklaring av bråttom egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bråttom är att leta efter antonymer till bråttom, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bråttom

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för bråttom i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till bråttom

Ord som innehåller eller liknar bråttom: brätte, brattig, det är mycket bråttom, väldigt bråttom


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bråttom synonymt med både brådis och brådskande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är gott om tid en antonym till bråttom.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)