Synonymerna.se logotyp

Synonymer till böjd

 

Synonymer till böjd

Sökvolym på internet för böjd

Sökvolymen för böjd är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om böjd

Vi har totalt sju synonymer till böjd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för böjd inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad böjd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till böjd. Exempelvis kan man söka efter andra ord för böjd samt även hur man stavar till böjd. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av böjd eller en mer djupgående förklaring av böjd egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till böjd är att leta efter antonymer till böjd, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om böjd

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för böjd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till böjd

Ord som innehåller eller liknar böjd: böjd och krokig, framåtböjd, guld böjd frukt, oböjd


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är böjd synonymt med både krökt och krum, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)