Synonymerna.se logotyp

Synonymer till blivit duperad

 

Synonymer till blivit duperad

idiomatiskt uttryck
förd bakom ljuset

Mer information om blivit duperad

Vi har totalt en synonym till blivit duperad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för blivit duperad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad blivit duperad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till blivit duperad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för blivit duperad samt även hur man stavar till blivit duperad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av blivit duperad eller en mer djupgående förklaring av blivit duperad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till blivit duperad är att leta efter antonymer till blivit duperad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om blivit duperad

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förd bakom ljuset synonymt med blivit duperad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)