Synonymerna.se logotyp

Synonymer till blogg

 

Synonymer till blogg

Vad betyder blogg?

En blogg är en öppen och fritt tillgänglig dagbok på webben.

Texten uppdaterades senast 2016-07-14

Närmeord till blogg

Ord som innehåller eller liknar blogg: bloggosfär, bloggsfär, bloggvärld, livsblogga, mediesfär av bloggar, webblogg

Sökvolym på internet för blogg

Sökvolymen för blogg är ca. 33100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 33100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om blogg

Vi har totalt tre synonymer till blogg, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för blogg inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet blogg

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet blogg i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är blogg synonymt med både nätdagbok och webbjournal, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)