Synonymerna.se logotyp

Synonymer till björk

 

Synonymer till björk

typ av
träd

Engelsk översättning av björk

  • birch

Sökvolym på internet för björk

Sökvolymen för björk är ca. 12100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 12100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om björk

Vi har totalt en synonym till björk, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för björk, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet björk

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet björk i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till björk

Ord som innehåller eller liknar björk: björkbark, björn, björnmossa, björntjänst, brunbjörn, glasbjörk, grizzlybjörn, isbjörn

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av björk

björk synonym
andra ord för björk
björk betyder
exempel björk
björk förklaring
definition björk
björk i en mening
stavning björk
björk annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är träd synonymt med björk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)