Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sprang fort

 

Synonymer till sprang fort

Mer information om sprang fort

Vi har totalt en synonym till sprang fort, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sprang fort inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet sprang fort

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 8

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av sprang fort

sprang fort synonym
andra ord för sprang fort
sprang fort betyder
exempel sprang fort
sprang fort förklaring
definition sprang fort
sprang fort i en mening
stavning sprang fort
sprang fort annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rusade synonymt med sprang fort, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)