Synonymerna.se logotyp

Synonymer till beredd

 

Synonymer till beredd

Antonymer (motsatsord) till beredd

Engelsk översättning av beredd

  • prepared, ready

Närmeord till beredd

Ord som innehåller eller liknar beredd: bereda, bereda bröd, bereda rum för, bereda vägen, beredda, beredde bröd

Sökvolym på internet för beredd

Sökvolymen för beredd är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om beredd

Vi har totalt åtta synonymer till beredd, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för beredd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet beredd

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet beredd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är beredd synonymt med både parat och redo, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är oförberedd en antonym till beredd.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)