Synonymerna.se logotyp

Synonymer till beredd

 

Synonymer till beredd

Antonymer (motsatsord) till beredd

Engelsk översättning av beredd

  • prepared, ready

Sökvolym på internet för beredd

Sökvolymen för beredd är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om beredd

Vi har totalt åtta synonymer till beredd, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för beredd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad beredd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till beredd. Exempelvis kan man söka efter andra ord för beredd samt även hur man stavar till beredd. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av beredd eller en mer djupgående förklaring av beredd egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till beredd är att leta efter antonymer till beredd, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om beredd

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för beredd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till beredd

Ord som innehåller eller liknar beredd: bereda, bereda bröd, bereda rum för, bereda vägen, beredda, beredde bröd


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är beredd synonymt med både parat och redo, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är oförberedd en antonym till beredd.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)