Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bekostar

 

Synonymer till bekostar

Sökvolym på internet för bekostar

Sökvolymen för bekostar är ca. 10 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 10 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bekostar

Vi har totalt en synonym till bekostar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för bekostar inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bekostar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bekostar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bekostar samt även hur man stavar till bekostar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bekostar eller en mer djupgående förklaring av bekostar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bekostar är att leta efter antonymer till bekostar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bekostar

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för bekostar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till bekostar

Ord som innehåller eller liknar bekostar: bekosta, bekostade, bekostat, bekostnad, skaffa fördelar på bekostnad av andra, skaffade fördelar på bekostnad av andra, skaffar fördelar på bekostnad av andra, tjäna mycket pengar på andras bekostnad, vara slösaktig på annans bekostnad, vinna fördelar på någon annans bekostnad


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är håller med synonymt med bekostar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)