Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avi

 

Synonymer till avi

Engelsk översättning av avi

  • notice, advice, notification, dispatch note

Mer information om avi

Vi har totalt tre synonymer till avi, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för avi, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet avi

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet avi i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till avi

Ord som innehåller eller liknar avi: akvavit, atavism, atavistisk, aviarium, aviatör, avig, avigsida, avigvänd, åvila, åvila någon, avinvestera, avirulent, avis, avisa, avisera

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av avi

avi synonym
andra ord för avi
avi betyder
exempel avi
avi förklaring
definition avi
avi i en mening
stavning avi
avi annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avi synonymt med både avisering och kort meddelande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)