Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till åtkomlig

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till åtkomlig.


Vad betyder åtkomlig

Sett till sina synonymer betyder åtkomlig ungefär tillgänglig eller nåbar, men är även synonymt med exempelvis "lättillgänglig". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till åtkomlig. Vår databas innehåller även tre böjningar av åtkomlig samt en engelsk översättning.


Böjningar av åtkomlig

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet åtkomlig.


Engelsk översättning av åtkomlig

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet åtkomlig.


Närmeord till åtkomlig

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar åtkomlig.


Mer information om åtkomlig

Andra sätt att lära sig mer kring vad åtkomlig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för åtkomlig samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av åtkomlig för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till åtkomlig, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om åtkomlig

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för åtkomlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är åtkomlig synonymt med både tillgänglig och nåbar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.