Synonymerna.se logotyp

Synonymer till återge

 

Synonymer till återge

Engelsk översättning av återge

  • reproduce

Mer information om återge

Vi har totalt nio synonymer till återge, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för återge, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet återge

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet återge i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till återge

Ord som innehåller eller liknar återge: återgå, återgå till, återgå till sina rötter, återgå till sitt ursprung, återgälda, återgång, återgår till, återgav, återge en tjänst, återge kortfattat, återger

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av återge

återge synonym
andra ord för återge
återge betyder
exempel återge
återge förklaring
definition återge
återge i en mening
stavning återge
återge annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är återge synonymt med både spegla och avspegla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)