Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ateljé

 

Synonymer till ateljé

Vad betyder ateljé?

En ateljé är ett arbetsrum där man åsyftar att någon med konstnärlig inriktning arbetar där, till exempel en konstnär, fotograf, skulptör, formgivare eller liknande.

Texten uppdaterades senast 2016-05-10

Engelsk översättning av ateljé

  • studio, artists workroom

Sökvolym på internet för ateljé

Sökvolymen för ateljé är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är atelje

Mer information om ateljé

Vi har totalt fem synonymer till ateljé, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ateljé, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet ateljé

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet ateljé i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ateljé

ateljé synonym
andra ord för ateljé
ateljé betyder
exempel ateljé
ateljé förklaring
definition ateljé
ateljé i en mening
stavning ateljé
ateljé annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ateljé synonymt med både arbetslokal och arbetsrum, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)