Synonymerna.se logotyp

Synonymer till askar

 

Synonymer till askar

Sökvolym på internet för askar

Sökvolymen för askar är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är åskar

Mer information om askar

Vi har totalt en synonym till askar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för askar inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad askar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till askar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för askar samt även hur man stavar till askar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av askar eller en mer djupgående förklaring av askar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till askar är att leta efter antonymer till askar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om askar

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för askar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till askar

Ord som innehåller eller liknar askar: anslagsäskande, aska, åska, åska, äska, åskåda, åskådare, åskådarplats på golvnivå, åskådlig, åskådliggjorde, åskådliggör, åskådliggöra


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är burkar synonymt med askar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)