Synonymerna.se logotyp

Synonymer till antropologi

 

Synonymer till antropologi

Engelsk översättning av antropologi

  • anthropology

Sökvolym på internet för antropologi

Sökvolymen för antropologi är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om antropologi

Vi har totalt en synonym till antropologi, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för antropologi, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad antropologi betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till antropologi. Exempelvis kan man söka efter andra ord för antropologi samt även hur man stavar till antropologi. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av antropologi eller en mer djupgående förklaring av antropologi egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till antropologi är att leta efter antonymer till antropologi, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om antropologi

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för antropologi i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är läran om människosläktet synonymt med antropologi, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)