Synonymerna.se logotyp

Synonymer till anställd

 

Synonymer till anställd

Engelsk översättning av anställd

  • employee

Sökvolym på internet för anställd

Sökvolymen för anställd är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om anställd

Vi har totalt tre synonymer till anställd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för anställd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad anställd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till anställd. Exempelvis kan man söka efter andra ord för anställd samt även hur man stavar till anställd. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av anställd eller en mer djupgående förklaring av anställd egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till anställd är att leta efter antonymer till anställd, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om anställd

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för anställd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till anställd

Ord som innehåller eller liknar anställd: anställa, anställd statistiker, anställda, anställning, anstalt, De Anställdas Centralorganisation, fast anställd personal, föranstalta, föranstalta om, Försvarets Radioanstalt, icke-fast anställning, läroanstalt, praktiska erfarenheter från anställning, sammanställa


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är anställd synonymt med både arbetstagare och personal, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)