Synonymerna.se logotyp

Synonymer till alltsamman

 

Synonymer till alltsamman

Engelsk översättning av alltsamman

  • all in all

Mer information om alltsamman

Vi har totalt en synonym till alltsamman, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för alltsamman, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad alltsamman betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till alltsamman. Exempelvis kan man söka efter andra ord för alltsamman samt även hur man stavar till alltsamman. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av alltsamman eller en mer djupgående förklaring av alltsamman egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till alltsamman är att leta efter antonymer till alltsamman, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om alltsamman

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för alltsamman i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till alltsamman

Ord som innehåller eller liknar alltsamman: alltsammans


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är allting synonymt med alltsamman, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)