Synonymerna.se logotyp

Synonymer till abundans

 

Synonymer till abundans

Engelsk översättning av abundans

  • abundance

Exempelmeningar för abundans

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet abundans kan användas.

  1. Abundans anges generellt sett per volym eller area, och uttrycks i form av ett så kallat abundanstal.
  2. Detta säger någonting om de indirekta effekterna på marklavars abundans, och i viss mån diversitet vid ökad kvävehalt i marken.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för abundans

Sökvolymen för abundans är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om abundans

Vi har totalt två synonymer till abundans, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för abundans, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda abundans i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad abundans betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till abundans. Exempelvis kan man söka efter andra ord för abundans samt även hur man stavar till abundans. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av abundans eller en mer djupgående förklaring av abundans egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till abundans är att leta efter antonymer till abundans, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om abundans

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för abundans i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till abundans

Ord som innehåller eller liknar abundans: abundant


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är abundans synonymt med både överflöd och riklig tillgång, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)