Synonymerna.se logotyp

Synonymer till abortera

 

Synonymer till abortera

Engelsk översättning av abortera

  • abort

Exempelmeningar för abortera

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet abortera kan användas.

  1. Jag förstår inte hur de kan göra en sådan sak, abortera, när det finns människor som skulle ge allt för att kunna bli gravida!
  2. Men det är ju faktiskt bara att abortera, läkekonsten har kommit så pass långt idag att det inte längre är ett problem.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för abortera

Sökvolymen för abortera är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om abortera

Vi har totalt tre synonymer till abortera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för abortera, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda abortera i en mening.

Data om ordet abortera

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet abortera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till abortera

Ord som innehåller eller liknar abortera: aborterade, aborterat

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av abortera

abortera synonym
andra ord för abortera
abortera betyder
exempel abortera
abortera förklaring
definition abortera
abortera i en mening
stavning abortera
abortera annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är abortera synonymt med både framkalla missfall och göra abort, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)