Synonymerna.se logotyp

Synonymer till walk-in-closet

 

Synonymer till walk-in-closet

anglicism
klädkammare

Sökvolym på internet för walk-in-closet

Sökvolymen för walk-in-closet är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är walk in closet

Mer information om walk-in-closet

Vi har totalt en synonym till walk-in-closet, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för walk-in-closet inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet walk-in-closet

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 8

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av walk-in-closet

walk-in-closet synonym
andra ord för walk-in-closet
walk-in-closet betyder
exempel walk-in-closet
walk-in-closet förklaring
definition walk-in-closet
walk-in-closet i en mening
stavning walk-in-closet
walk-in-closet annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klädkammare synonymt med walk-in-closet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)