Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vuxenmålarbok

 

Synonymer till vuxenmålarbok

Vad betyder vuxenmålarbok?

En vuxenmålarbok är en målarbok som är särskilt skapad med vuxna i åtanke.

Ordet vuxenmålarbok var en del av nyordslistan 2016 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).

Texten uppdaterades senast 2020-01-03

Sökvolym på internet för vuxenmålarbok

Sökvolymen för vuxenmålarbok är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är vuxen målarbok

Mer information om vuxenmålarbok

Vi har totalt en synonym till vuxenmålarbok, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för vuxenmålarbok inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad vuxenmålarbok betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till vuxenmålarbok. Exempelvis kan man söka efter andra ord för vuxenmålarbok samt även hur man stavar till vuxenmålarbok. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av vuxenmålarbok eller en mer djupgående förklaring av vuxenmålarbok egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till vuxenmålarbok är att leta efter antonymer till vuxenmålarbok, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om vuxenmålarbok

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för vuxenmålarbok i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 38
  • Ordets poäng i Betapet: 37
  • Ordets poäng i WordFeud: 36

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är målarbok för vuxna synonymt med vuxenmålarbok, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)